No comments yet

Ta en liten ferie fra det å være så seriøs.

Jeg hørte en trist historie i dag, om en ung mann som jobbet i et finansselskap. Han tjente veldig gode penger og hadde mye ansvar i jobben sin, hadde klatret fort i karrierestigen i selskapet og var akkurat blitt partner. Nå tillbrakte han lange dager og helger på kontoret.

Hjemme hadde han en nesten nyfødt baby, ei lita jente. Kjærsten hans spurte om han ikke kunne være litt mer hjemme, å få med seg litt mer av datterens oppvekst. Da svarte han at jeg må være på jobben det er ingen som kan erstatte meg akkurat nå, men om om 2 år kan jeg trappe ned, om to år kan vi reise bort å ta ett år fri.

Noen uker senere skulle han kjøre på jobb, tidlig på morgen akkurat som han pleide. Han kjørte mot ett lyskryss og oppdaget ikke at det var rødt lys, i den kryssende filen kom en lastebil i 80km i timen, traff bilen og drepte vår mann momentant.

14 dager sener var det ansatt en ny partner i selskapet som var omtrent akkurat like dyktig.

Hva slags prioriteringer gjør du i livet ditt? hva om du skulle dø snart, ville du si at jeg er tilfreds med hvordan jeg har levd livet mitt frem til nå?

Hvis ikke, hvorfor ikke?

Da kommer vi til kjernen i denne bloggen, “ikke si opp jobben din enda” vi begynner med noe enklere en det. vi skal begynner med lykken din.

fordi lykke det er det samme som selvtillit, og selvtillit det er det samme som lykke. Den ene bygger den andre opp.

Når du har rikelig med selvtilit, så tar du valg i livet ditt som gjør deg mer lykkelig og når du er lykkelig så bygger du opp din selvtilit.

Når disse to er på topp da lever du på en måte som oser av stolthet og verdighet.

Noen ganger smiler du fordi du er glad, mens andre ganger blir du glad fordi du smiler. –
Thích Nhất Hạnh

- Thic nach hahn

Vet du hvem som er ansvarlig for din lykke?  er det foreldrene dine? er det kjærsten din? er det barna dine? er det lommeboka de.

Nei, det er DU

Lykke det er ikke så vanskelig, å være lykkelig er faktisk mye lettere en de fleste tror.

bare prøv det her nå.

Si til deg selv.

JEG ER LYKKELIG!

si det høyt, se deg gjerne i speilen mens du sier det

JEG ER LYKKELIG!

Føler du noe? kjenner du at lykken sprer seg i kroppen din? problemet for de fleste er at vi tror vi ikke fortjener å være lykkelige, at vi ikke fortjener å være glade. Livet er tøft ikke sant, du kan ikke gå rundt å smile hele dagen. Bare barn er lykkelige, vi voksne vi skal vise vår lidelse.

Bullshit…  du fortjener å være lykkelig.

 

Her er en liten oppgave til deg, fra akkurat nå, når du leser dette og de neste 24 timene.

Klarer du å gå et helt døgn uten å sabotere din egen lykke?

Prøv det nå.

Skriv gjerne en kommentar om hvordan det gikk

Hilsen Trond

Skriv en kommentar