No comments yet

Meditation in the GAP

Meditasjon har mange fordeler, men en av tingene vi prøver å oppnå med meditasjon er å roe ned tankene våre.

The GAP oversatt til norsk betyr mellomrommet eller tomrommet mellom to tanker, to noter i musikk eller  mellom to ord. GAP meditasjon er å sitte i dette tomrommet, i stillheten som eksisterer i dette øyeblikket.

Når vi lærer oss å roe ned tankene får vi en sterkere følelse av hvem vi er og hva som er viktig for oss. Vi setter oss ned og begynner å ta litt bedre vare på oss selv. i begynnelsen er det ikke sikkert det føles som om du gjør noe viktig, men etter en stund med øvelser som dette begynner ting å skje i livet ditt.

Jeg skulle egentlig spille in denne meditasjonen kun med lyd, men så ombestemte jeg meg å lagde en film isteden, så jeg håper dere kan unnskylde meg for at jeg ikke har pyntet meg så veldig i denne filmen 🙂

Håper du liker denne meditasjoen. legg gjerne igjen en kommentar og fortell meg hvordan det gikk.

P.S Hvis du er ekstra eventyrlysten. hva med å prøve å høre på denne filmen en gang pr. dag neste 7 dager.

 

Skriv en kommentar