2

Trenger jeg virkelig mindfulness?

I blandt blir jeg stilt dette spørsmålet: «trenger jeg virkelig mindfulness?»

Jeg kan ofte snakke med folk som ikke har det så veldig bra, også er det dette de lurer på.

og jeg blir litt slått i bakken vær eneste gang.

«Selfølgelig trenger du mindfulness».

Det er så lett for oss å aksepter vår lidelse ikke sant?

Vi kan kanskje sitte fat i en jobb vi ikke liker, vi kan være i ett forhold som ikke er bra for oss.

men det er ikke så ille at vi MÅ ut, på ett eller annet punkt har vi bare akseptert at det er vel sånn det skal være.

Mindfulness handler om å åpne øynene, det handler om å begynne å se livet vårt akkurat som det er.

å det er når vi begynner å se at vi kan starte vår vekst.

Livet kan være et fantastisk deilig eventyr når du begynner å se…

Har du lyst til å lære mer?

Klikk under for å laste ned en av mine mest populære meditasjoner helt gratis.

Ja takk send meg meditasjonen

Kommentarer ( 2 )

 1. Reply
  Kathrine Gram says

  Hei Trond, jeg liker dine videoer og kloke ord, og de gjør meg godt. Jeg har dette siste året mistet faren min, blitt skilt, måttet selge hus og flytte og ble nedbemannet på jobben. Så du kan trygt si jeg strever med å holde hodet over vannet. Derfor er jeg takknemlig for at du er der og løfter meg litt og lærer meg å puste (under vann… 😉 når jeg nesten drukner. Pga brudd og arbeidsledighet har jeg pr idag ikke penger til å betale for ditt kurs. Men kanskje en dag når det igjen blir lys og varme… Klem fra Kathrine

  • Reply
   trond says

   Hei Kathrine så flott å høre at du liker filmene mine og at disse tanker treffer deg i din situasjon. Jeg håper også at jeg får se deg i kurset en dag, men i mellomtiden skal du få lære mye bare ved å følge meg her 🙂

   Hus at den som venter på noe godt venter aldri forgjeves.

   Tusen takk for at du ville dele dine tanker med meg, det setter jeg pris på .

   Trond

Skriv en kommentar