1

Meditasjon – Denne ideen hjelper deg med å sovne på 2 minutter

Uten søvn er det ikke mulig å føle seg bra.

Får du for lite søvn slutter kroppen bare å fungere

Så hvorfor er det det så vanskelig å sovne noen ganger.

I dagens film skal jeg lære deg en teknikk for å sovne på bare noen få minutter uansett hvordan du føler deg..

 

**

Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan bruke mindfulness for å finne mer lykke og selvtillit?

klikk under for å melde deg på mitt nyeste gratiskurs,
skriv inn e-posten din på neste side så skal jeg sende deg tre filmer de neste 3 dagene.

Ja takk send meg gratiskurset

#meditasjon #søvnproblemer

kommentar( 1 )

  1. Reply
    Martin strand says

    En flott idé som kan brukes i flere sammenhenger. Gler meg til å prøve i kveld viss jeg får problem å sove. Synd at jeg ikke viste om den i helga som var,da jeg lå på sykehuset og hadde problem med å slapp av og såve. Du er en flott fyr Trod,håper våre veier krysses en dag,sånn at jeg kan bli med på ei av dine samlinger.

Skriv en kommentar