Hei kjære deg,  så bra du er interessert i det jeg driver med her og at jeg får bli en del av din personlige vekst.

Jeg kaller konseptet mitt for indre komfort og det er satt sammen av mange elementer.

Det begynte for meg allerede når jeg var tidlig i tyveårene og var ekstremt ulykkelig, jeg fungerte dårlig på de fleste områder i livet mitt; Sosialt, på skolen og tidlig i arbeidslivet. Jeg ble mer og mer deprimert og følte at jeg var på vei utfor ett stup.

Så skjønte jeg at, her må jeg gjøre noe. Jeg begynte å lese alle bøkene på Hønefoss bibliotek om personlig vekst og mental hygiene.  En av bøkene jeg leste het “lær å meditere, det var en dårlig bok, men jeg skjønte med en gang at dette, det  er veldig, veldig viktig.

Etter det har jeg brukt de neste 15 årene på forske på hvordan vi kan gjøre livene våre bedre, mer harmoniske og mer i balanse.

Mindfulness og indre komfort det er mye mer en bare å sitte stille og puste, det er en livsstil. det handler om hvordan du prater til deg selv, med andre og hvordan du oppfatter verden rundt deg.

Jeg liker å tenke på menneskelig utvikling som en trapp. Når du fødes står du i bunnen av trappen og dette er en stor trapp, så for å klatre til neste trinn trenger du hele din mentale styrke.

Akkurat som i Maslows pyramide er det mange ting du trenger å ta med deg for å klare å klatre videre til neste nivå.

Det er utfordrende å leve, det er det for alle. Når du opplever noen av livets utfordringer og nederlag legger du igjen noe av deg selv i disse opplevelsene og det dannes mønstre i underbevisstheten din. Disse mønstrene styrer livet ditt, og du føler gjerne at du sitter fast.

For å klatre til neste nivå i trappen må du søke inn i deg selv.

De viktigste faktorene, kjerneverdiene i hva som avgjør hvordan du lever livet ditt , det er selvtilit, kjærlighet og medføelse – for deg selv og for andre. Hvis din oppvekst f.eks er preget av lite kjærlighet. må du lære deg å gi deg selv mer av kjærligheten du trenger, og du må lære deg å være en god omsorgsperson for deg selv. Det er aldri for sent å skape seg en perfekt oppvekst.

På toppen av trappen finner vi vår selvrealisering, vår tranformasjon og vår selvtilit.

Det viktigste verktøyet vi bruker i vår personlige vekst, det er mindfulness og bevithet. All din vekst starter med og bli bevist på hvem du er, hvor du er og hva du gjør.

Med indre komfor blir livet en spennende reise. har du lyst til å lære mer? meld deg på mitt gratis kurs på knappen nederst på siden
Trond Strøm Lie

Our Staff Members

Trond Strøm Lie

Trond er foredragsholder og kursleder for Indre Komfort prosjektet. han er også IT grunder og har startet flere selskaper.